OGLASIO SE BIVŠI POSLANIK DS NENAD KONSTANTINOVIĆ: Nije trenutak za proteste opozicije, ne može se rejting graditi na tragediji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 17:25

OGLASIO SE BIVŠI POSLANIK DS NENAD KONSTANTINOVIĆ: Nije trenutak za proteste opozicije, ne može se rejting graditi na tragediji!

Advokat i bivši narodni poslanik Demokratske stranke Nenad Konstantinović izjavio je danas da su politički protesti i nastupi, i od strane vlasti i od strane opozicije, uvek borba za rejting, ali da nije trenutak i vreme za to! Prema njegovim rečima, nemoguće je skupljati političke poene na tragičnoj temi!

- Tema današnjeg vremena treba da budu empatija i žrtve, jer se ne razgovara dovoljno o tome ko su žrtve, već se uvek govori o počiniocima dela, a nedovoljno se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govori o žrtvama. Tragedije koje su se dogodile su toliko strašne i toliko su pogodile sve građane Srbije, ne samo one koji imaju decu tog uzrasta, nego celo građanstvo - rekao je Konstantinović i dodao:

- Mislim da je ovo prilika da krenemo u neku reformu, da to bude reforma društva koja kreće od reforme obrazovnog sistema.

Prema njegovim rečima, nekako se izgubilo da je škola vaspitno obrazovna institucija i da treba da deluje i na vaspitavanje dece.

- To nije lak posao, to nije jednostavno uraditi. Ovo nije kritika profesorima i učiteljima, već vapaj za pomoć i ulaganje u obrazovanje profesora, učitelja, psihologa i pedagoga, kao i za novčano ulaganje u školski sistem radi sprečavanja ovakvih stvari ubuduće - poručio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.