OGLASILI SE IZ HITNE POMOĆI: Ima povređenih, još uvek ne znamo tačan broj

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 02:01

OGLASILI SE IZ HITNE POMOĆI: Ima povređenih, još uvek ne znamo tačan broj

- Ima povređenih i demonstranata i policijaca. Ekipe Hitne pomoći su na terenu - rečeno je iz Hitne.

U Hitnoj pomoći za Tanjug je potvrđeno da ima povređenih u neredima ispred Skupštine, ali nisu mogli da preciziraju o kolikom broju ljudi se radi.

Podsećanja radi, protesti su usledili nakon izlaganja predsednika Vučića organizovani od strane opozicije, zbog mera za sprečavanje širenja korona virusa,  na čelu sa Draganom Đilasom napravili su stravičnu gužvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na uglu Takovske i Bulevara Kralja Aleksandra!

Njihov bezobrazluk nema mere. Naime, Đilasove pristalice nisu dozvolile sanitetu Hitne pomoći da prođu iako su videli da je situacija hitna i da je vozilo pod rotacijom!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.