OGLASILI SE I RODITELJI: Novi detalji povodom okršaja između UČENIKA i NASTAVNIKA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 13:28

OGLASILI SE I RODITELJI: Novi detalji povodom okršaja između UČENIKA i NASTAVNIKA (VIDEO)

Navodno, dečak je na čas ušao pred sam kraj i ničim izazvan, napao profesora.

Protiv dečaka starog 14 godina pripadnici podgoričke policije podneli su prekršajnu prijavu koji je, kako navodi u saopštenju Uprave policije u podgoričkoj Osnovnoj školi "Savo Pejanović" vređao nastavnika, uhvatio ga za ruku i vukao, pa odgurnuo.

- On je prekršaj počinio 26. februara oko 10.50 časova dok se nalazio u učionici u Osnovnoj školi 'Savo Pejanović i ponašao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drsko prema nastavniku, upućujući mu reči uvredljive sadržine, oštećenog je uhvatio za ruku i vukao, pa odgurnuo - piše u saopštenju Uprave policije.

Prema rečima roditelja đaka odjeljenja devetog razreda te škole, dečak je ušao na čas deset minuta pred kraj, provocirao nastavnika, potom fizički nasrnuo na njega kada je hteo da ga izvede iz učionice.

- Ovaj učenik je u poslednje vreme postao jako problematičan. Izrečena mu je mera prebacivanja u drugu školu još u prvom polugodištu, ali resorno ministarstvo još nije našlo rješenje. Plašimo se za bezbednost naše dece, ako je ovako pustupio prema nastavniku velikuo pitanje kako bi postupio prema svojim vršnjacima - rekli su roditelji dece koja pohadjaju ovu podgoričku osnovnu školu.

Navodno danas u OŠ Savo Pejanović... pic.twitter.com/lw7SUyAPLI

— CDM (@cafemontenegro) February 26, 2024

Izvor: Srbija Danas/Rina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.