OGLASILA SE SAVETNICA PREDSEDNIKA: Vučić je dobro, a ukoliko se desi bilo kakva promena, obavestićemo javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 15:55

OGLASILA SE SAVETNICA PREDSEDNIKA: "Vučić je dobro, a ukoliko se desi bilo kakva promena, obavestićemo javnost"

- Ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju predsednika, obavestićemo javnost o tome, kao i do sada- rekla je Suzana Vasiljević.

- Predsednik Vučić je dobro, a ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju, obavestićemo javnost o tome, kao i do sada. Zahvaljujemo se na brizi - odgovorila je Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika.

Podsećanja radi, juče je rečeno da predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ima upalu pluća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i, po redovnoj proceduri, radila je test na korona virus, a prema rezultatima koji su stigli, potvrđeno je da je predsednica Skupštine pozitivna na korona virus.

Takođe, danas je saopšteno i da je ministar odbrane, Aleksandar Vulin pozitivan na korona virus.

Naime, nakon što je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu odbrane hospitalizovan zbog pozitivnog testa na Kovid 19, a prilikom redovnog testiranja svih lica sa kojima je dolazio u dodir, konstatovano je da je i ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan na Kovid 19, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Nakon što su pojedini mediji objavili da ministar odbrane Aleksandar Vulin ima virus korona, on se oglasio.

- Sve je u redu, nemam simptome, Hvala što brinete, normalno radim - poručio je Vulin.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ponovo apeluje na sve građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije Kovid-19.

Kako se ranije danas pisalo, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić takođe je pozitivan na Kovid 19 i nalazi se u samoizolaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.