OGLASILA SE POLICIJA LAŽNE DRŽAVE: Uhvaćeni maloletnici koji su palili crkvu u Prizrenu, najmlađi ima svega 13 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 21:38

OGLASILA SE POLICIJA LAŽNE DRŽAVE: Uhvaćeni maloletnici koji su palili crkvu u Prizrenu, najmlađi ima svega 13 godina

Šokantno otkriće.

Kosovska policija je saopštila da su  identifikovana tri maloletnika koja su priznala da su počinila krivično delo podmetanja požara na vrata crkve Svetog Pantelejmona u Prizrenu.    

Iz Kosovske policije navode da su za podmetanje požara identifikovana tri maloletna lica, dvojica petnaestogodišnjaka i jedan trinaestogodišnjak.

 - Osumnjičeni su saslušani u prisustvu socijalnog radnika i branioca. Isti su priznali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivično delo. U konsultaciji sa pritvorskim tužiocem, trojica osumnjičenih maloletnika pušteni su na slobodu u redovnom postupku - navodi se u saopštenju kosovske policije.   

U noći između Vaskršnjeg ponedeljka i utorka nepoznata lica bacila su Molotovljev koktel na malu gradsku crkvu Sv. Pantelejmona u Prizrenu, sagrađenu u četrnaestom veku, u naselju Potkaljaja.  

 Vatra je ugašena intervencijom slučajnog prolaznika.   

Unutrašnjost crkve Svetog Pantelejmona bila je zapaljena i u martovskom pogromu 2004. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.