OGLASILA SE DIREKTORKA BATUTA: Odgovorila na pitanje koje SVE ZANIMA - koje su mere najefikasnije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 20:22

OGLASILA SE DIREKTORKA "BATUTA": Odgovorila na pitanje koje SVE ZANIMA - koje su mere najefikasnije?

Direktorka Instituta "Batut" Verica Jovanović izjavila je večeras da broj pozivitnih slučajeva korona virusa kontinuirano raste

i poručila da celo društvo treba da preispita svoje ponasanje.

Jovanović je uoči sutrašnje sednice Kriznog štaba, rekla da su moguća poostravanja mera, ali je naglasila da su "najefikasnije mere one koje se poštuju".

Ona je dodala da porast broja pozivitnih slučajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusa ukazuje da se kovid ambulante posećuju česće, da se radi više testova i da se bolnice pune upravo zbog, kako kaže, potrebe za lečenjem pacijenata i razvojem teških oblika. Direktorka "Batuta" je apelovala na građane da se lične zaštitne mere poštuju jer one, napominje, kontrolišu širenje infekcije.

- Da koriste mere i da ne zaborave da je među nama epidemija, da postoji pandemija bez obzira na lepo vreme - naglasila je Jovanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.