OGLASILA SE BIVŠA PREMIJERKA ŠKOTSKE POSLE HAPŠENJA: Evo kako se pravdala

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 22:39

OGLASILA SE BIVŠA PREMIJERKA ŠKOTSKE POSLE HAPŠENJA: Evo kako se pravdala

Prva izjava škotske premijerke nakon nemilog događaja.

Bivša premijerka Škotske Nikola Sterdžon saopštila je večeras da je bila šokirana i pod velikim stresom kada je ranije u toku dana uhapšena pa puštena, dodajući da je nevina po pitanju istrage o finansijskim malverzacijama Škotske narodne partije (SNP).

- Znam da je ova istraga teška za ljude i zahvalna sam što su mnogi nastavili da pokazuju veru u mene. Cenim to, nikada ne bih uradila ništa da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nanesem štetu SNP ili zemlji.

Očigledno, uzimajući u obzir ovaj ceo proces, ne mogu da ulazim u detalje. Ipak, želim da kažem ovo – nevina sam, ništa nisam skrivila - navela je Sterdžon Tviteru.

Ona je dodala da nevinost nije pretpostavka i da je obavezna da poštuje zakon.

- Bez ikakve sumnje znam da sam nevina, ništa nisam protivzakonito uradila. Mnogo ljudi mi je poslalo poruke podrške prethodnih nedelja, uključujući i danas. Hvala im na ljubaznosti.

Hvala mojoj najužoj porodici i prijateljima koji mi daju neophodnu podršku u ovom trenutku. Biće mi potrebno dan ili dva da procesuiram najnovija dešavanja - dodala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.