OGAVNE SCENE U JAVNOM PREVOZU: Muškarac se samozadovoljavao PRED DECOM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 17:42

OGAVNE SCENE U JAVNOM PREVOZU: Muškarac se samozadovoljavao PRED DECOM (VIDEO)

Sramotna scena u javnom prevozu u Beogradu

U vozilu javnog prevoza u Beogradu na liniji 45, juče je zabeležena odvratna scena kada je nepoznati muškarac naočigled svih putnika izvadio svoj polni organ i počeo da masturbira.

Naime, na društevnim mrežama pojavio se video snimak, koji je izazvao pravu dramu u autobusu, u kom se vidi kako se muškarac samozadovoljava u prisustvu svih putnika. Video snimak zabeležila su deca koja su sedela preko puta njega. Sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po informacijama koje dolaze sa stranice Serbia live na Telegramu, u okviru koje je ovaj video i podeljen.

- Juče oko 16:25 deca su snimila ovog pedofila u autobusu 45. Zamoliću sve nadležne da reaguju i da ga uhapse jer ako ga ja nahvatam to što drži u ruci nabiću mu usta i onda ću ga odvesti u policijsku stanicu da ga prijavim. Vozač 15tice - stoji u opisu ispod videa.

Korisnici Telegrama koji prate stranicu Serbia live bili su zgroženi ovim prizorom i masovno su ostavljali besne reakcije na video.

Sramotan video možete pogledati klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.