OEBS podržava usavršavanje lokalne policije u oblasti nasilnog ekstremizma

Izvor: Danas, 17.Apr.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OEBS podržava usavršavanje lokalne policije u oblasti nasilnog ekstremizma

Od marta do aprila u Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Beogradu održana je serija četiri pilot obuke posvećena sprečavanju i prepoznavanju nasilnog ekstremizma i radikalizama koji vodi ka terorizmu, za policijske rukovodioce iz lokalnih odeljenja Uprave policije i predstavnike službe za borbu protiv terorizma i ekstremizma širom Srbije, piše u saopštenju. Članak OEBS podržava usavršavanje lokalne policije u oblasti nasilnog ekstremizma se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rebić i Oricio uručili zahvalnice policijskim službenicima

Izvor: RTS, 17.Apr.2018

Direktor policije Vladimir Rebić i ambasador Misije OEBS-a u Srbiji Andrea Oricio uručili su zahvalnice policijskim službenicima koji su u okviru projekta "Podrška prevencije nasilnog ekstremizma i terorizma u Srbiji" održali treninge kolegama u više policijskih uprava u Srbiji. ...

Nastavak na RTS...

Tragična ratna priča iz devedesetih

Izvor: Danas, 17.Apr.2018

Posle skoro mesec i po dana rada, pred pozorišnom publikom u Novom Pazaru, 19. aprila, premijerno će biti odigrana pozorišna predstava "Deportacija". Članak Tragična ratna priča iz devedesetih se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Kosovsko ministarstvo tužilo opštinu Zvečan

Izvor: Danas, 18.Apr.2018, 09:45

U vezi sa radovima u 'Sunčanoj dolini' na Severu, ministarka za životnu sredinu i prostorno planiranje Kosova, Aljbena Rešitaj, rekla je da je inspekcija ministarstva izvršila nadzor uz zapisnik u Upravi za urbanizam u Zvečanu, pri čemu je od ove uprave zahtevano da podnese tehničku dokumentaciju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.