ODVRATNI PIR NA SPLITSKOJ RIVI: Uz Tompsona slavili NAJVEĆE ZLOČINE tisućljetnje kulture - od JASENOVCA do OLUJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODVRATNI PIR NA SPLITSKOJ RIVI: Uz Tompsona slavili NAJVEĆE ZLOČINE "tisućljetnje kulture" - od JASENOVCA do OLUJE (VIDEO)

Na splitskoj rivi je povodom obeležavanja zločinačke akcije "Oluja", održan koncert proustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona.

Uoči koncerta okupljeni su skandirali ustaške parole "U boj, u boj za narod svoj", "Za dom", a takođe su pevali pesmu o ozloglašenim koljačima Juri i Bobanu - "Evo zore, evo dana".

Prisutno je bilo manje od 10.000 ljudi, a svi prilazi Rivi bili su zakrčeni.

Tokom koncerta dva puta je nestajala struja, a Tompson je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izveo i pesmu "Čavoglave", koja započinje ustaškim pozdravom "Za dom spremni".

Ovaj koncert je čist primer da će Hrvati, bez obzira na članstvo u Evropskoj uniji i na obavezi poštovanja njenih zakona, i dalje opravdavati jezive zločine koji su počinjeni u ime njihove "tisućljetnje kulture".

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.