ODUSTAO OD SPISKA JER JE REŠIO DA UBIJE SVE! Jezive reči ubice otkrivaju razmere zločinačkog uma: Znam da sam pucao,ali nisam video KRV

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 20:46

ODUSTAO OD SPISKA JER JE REŠIO DA UBIJE SVE! Jezive reči ubice otkrivaju razmere zločinačkog uma: "Znam da sam pucao,ali nisam video KRV"

Novi detalji sa saslušanja.

Trinaestogodišnjak koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro svojih vršnjaka saslušan je prekjuče u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu kada je izjavio da je ipak odustao od "spiska za odstrel" koji mu je pronađen nakon hapšenja.

On je, da podsetimo, ubio devetoro svojih vršnjaka od kojih je četvoro bilo na njegovom spisku, dok se za ostale mislilo da su ubijani nasumično. Međutoim, on je tokom ispitivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da se predomislio u vezi sa spiskom i da je na kraju odlučio da ubije sve.

Kako mediji saznaju, dečak je potvrdio da su na njemu bili oni koje je želeo "da likvidira".

- Napravio sam spisak pa sam odustao i odlučio da ubijem sve redom. Ne znam zašto sam odustao, znam da sam pucao ali da nisam video krv i da nisam znao da li je neko mrtav - rekao je navodno putem video linka dečak ubica.

On je saslušan u okviru postupka koji se vodi protiv njegovog oca i njegovom ispitivanju prisustvovala je njegova majka koja je bila sa njim na klinici, dok je njegov otac odlučio da ostane u pritvoru i ne iskoristi mogućnost da ga vidi.

Ispitivanju su, sa druge strane ekrana, priswustvovali i roditelji rečakovih žrtava, kao i njihovi zastupnici, a pitanja mu je postavljala i majka jedinog dečaka kog je ubio u svom krvavom pohodu.

Podsetimo, on je tek tokom saslušanja koje je bilo u ponedeljak, saznao ko su sve žrtve zločina koji je počinio. On je kobnog 3. maja ubio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Ranio je još četvoro dece i nastavnicu istorije u čijem je kabinetu napravio masakr.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.