ODSEĆI ĆEMO GLAVU MAFIJI Predsednik poručio - država jača od kriminalaca, a tek će biti manji od makovog zrna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 23:03

"ODSEĆI ĆEMO GLAVU MAFIJI" Predsednik poručio - država jača od kriminalaca, a tek će biti manji od makovog zrna!

Vučić istakao - nema vraćanja na staro

Predsednik je večeras u gostovanju na televiziji Pink izjavio da mu je život ugrožen, ali da će Srbija pobediti u borbi protiv kriminala.

- Ljudi, da nismo pokazuli ove fotografije, rekli bi da je to obračun sa navijačima, sa Dijanom Hrkalović... Mislili su mnogi da su ovo sve izmišljotine moje, ali kada smo prikazali fotografije, videli su da je sve ovo realnost. Mnogi podržavaju Veljka Belivuka, da li je normalan onaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji može da podrži ubicu? "Veljo, drži se!" neki su pisali. - Ja ne mogu da kukam i plačem šta su mi objavili, koliko naslovnih strana o meni - kazao je predsednik.

- Danas kriminalci nisu jači od države, biće manji od makovog zrna. Mogu mene da ubiju i opet se ništa neće promeniti. Više se ne vraćamo na staro. Nema povratka unazad, zgazićemo narko bandu, odseći ćemo glavu narko mafiji i stvorićemo bezbedne ulice za našu decu - istakao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.