ODRŽAN PARASTOS ZVERSKI UBIJENIM SRBIMA NA KOSMETU: Polaganjem venaca obeleženo 20 godina od martovskog pogroma (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 14:04

ODRŽAN PARASTOS ZVERSKI UBIJENIM SRBIMA NA KOSMETU: Polaganjem venaca obeleženo 20 godina od martovskog pogroma (VIDEO)

Etničko čišćenje i dalje traje
Povodom 20 godina od martovskog pogroma, u kome je ubijeno dvoje Srba u Severnoj Mitrovici, danas su u znak sećanja na nastradale predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Ivan Zaporožac, predstavnici Srpske liste Zlatan Elek i Igor Simić, kao i pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Igor Popović položili venac na mesta gde su ubijeni Borivoje Spasojević i Jana Tučev.
U pristustvu nekoliko desetina građana odata je počast nastradalim sugrađanima koji su ubijeni 17.marta 2004. godine, a povodom godišnjice martovskog pogroma služen je parastos pored spomenika "Beli Anđeo", koji se nalazi u blizini...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.