ODREĐEN PRITVOR UBICI IZ NOVOG SADA: Ubio ženu BUŠILICOM, a sada postoji NOVA opasnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 16:26

ODREĐEN PRITVOR UBICI IZ NOVOG SADA: Ubio ženu BUŠILICOM, a sada postoji NOVA opasnost

Ovaj zločin je potresao javnost u Srbiji.

Viši sud u Novom Sadu odredio je do 30 dana pritvor ubici (55) iz tog grada zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu (53).

Pritvor mu je određen zbog sumnje da bi osumnjičeni ostankom na slobodi mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sumnjiv kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemirenja javnosti, potvrđeno je za Tanjug u tom sudu.

Sumnja se da je muškarac 11. marta u porodičnoj kući, udarcima bušilicom, usmrtio svoju suprugu. Zatim je osumnjičeni skočio sa Temerinskog mosta, ali su ga pripadnici ribočuvarske službe i policije izvukli iz vode.

Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Određen pritvor osumnjičenom za svirepo ubistvo supruge u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2024

Viši sud u Novom Sadu odredio je do 30 dana pritvor Nikoli T. (55) iz tog grada zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu Gordanu T. (53).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SANELA UBILA MUŽA, PA U POLICIJI ZAĆUTALA Izbola ga nožem u kući u kojoj su živeli, tužilaštvo traži da joj se odredi pritvor

Izvor: Blic, 15.Mar.2024, 14:06

Više javno tužilaštvo u Užicu pokrenulo je postupak istrage protiv osumnjičene Sanele Stevanović (44) iz Prijanovića zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo Ubistvo iz člana 113. Krivičnog zakonika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.