ODREĐEN PRITVOR STANODAVCU KOJI JE POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU (17): Negira pokušaj izvršenja krivičnog dela

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 10:53

ODREĐEN PRITVOR STANODAVCU KOJI JE POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU (17): Negira pokušaj izvršenja krivičnog dela

Evo koja dva krivična dela mu se stavljaju na teret...

Z. M. (62) koji je uhapšen zbog sumnje da je pre dva dana ušao u stan u Velikom Mokrom Lugu koji je iznajmio porodici sa bebom, a u kojem je u tom trenutku bila devojka (17) koju je, kako se sumnja, pokušao da siluje, kako je rečeno za Telegraf, saslušan je juče u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a na teret mu se stavljaju dva dela.

- Z. M. je negirao dela koje mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se stavlja na teret - protivpravno lišenje slobode i nedozovoljene polne radnje. Određen mu je pritvor - rečeno je za portal iz Prvog OJT.

Kako se nezvanično navodi, on ju je napao s leđa dok je držala bebu u naručju.

U tom trenutku njen muž nije bio u stanu.

Podsetimo, sumnja se da je on pre dve noći ušao u jedan stan u Velikom Mokrom Lugu u kojem boravi sedamnaestogodišnja devojka, a potom je neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela, ne dozvoljavajući joj da izađe iz stana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.