ODLUKA VLADE SRBIJE: Zdravstveni centar u Loznici primio 90 radnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 15:03

ODLUKA VLADE SRBIJE: Zdravstveni centar u Loznici primio 90 radnika

Tokom nedavnog obeležavanja lekarske slave Sveti Vrači saopšteno je da Zdravstveni centar Loznica, posle spajanja Opšte bolnice i Doma zdravlja, ima 1.273 zaposlenih, a od tog 244 lekara.

Novoformirani Zdravstveni centar u Loznici povećao je broj zaposlenih postupajući u skladu sa odlukom Vlade Srbije da u radni odnos na neodređeno vreme budu primljeni zdravstveni radnici i druga lica koja su radila tokom pandemije kovida -19.

Primljeno je po tom osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 90 radnika, a među njima je najviše medicinskih sestara 78, dva doktora stomatologije, devet tehničko-pomoćnih i jedan administrativni radnik. Kako navode iz ZC svi zasposleni raspoređeni su po odeljenjima i službama gde je to bilo potrebno.

Inače, tokom nedavnog obeležavanja lekarske slave Sveti Vrači saopšteno je da Zdravstveni centar Loznica, posle spajanja Opšte bolnice i Doma zdravlja, ima 1.273 zaposlenih, a od tog 244 lekara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.