ODLUČIO SAM DA SE VRATIM I ZAUVEK IH UĆUTKAM Stravično priznanje ubice iz Jabukovca ledi krv u žilama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ODLUČIO SAM DA SE VRATIM I ZAUVEK IH UĆUTKAM" Stravično priznanje ubice iz Jabukovca ledi krv u žilama!

Davor je do detalja opisao ovaj jeziv zločin.

Čuo sam da Kazimirovići imaju mnogo novca pa sam odlučio da ih opljačkam. Međutim, kada sam upao u kuću stvari su se zakomplikovale.

Ovim rečima opisao je svoj krvavi pohod auto-mehaničar Davor P. (35) iz Jabukovca, koji je juče nakon hapšenja priznao da je 7. avgusta ubio Raju Kuzmanovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

- Sve sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uradio zbog para. Sve sam isplanirao. Maskirao sam se i upao u njihovo dvorište misleći da tamo nema nikog. Mislio sam da ću lako da ih opljačkam i odem. Međutim, u kući su bile tri žene koje su spavale - rekao je Davor i dodao:

A post shared by Davor Pernic (@davor_pernic) on Mar 10, 2019 at 1:16pm PDT

- Stvari su se zakomplikovale... Povikao sam :"Dajte pare! Pare mi dajte" Dragana je tada videla da sam ušao u kuću i napala me sekirom! Počeli smo da se rvamo. U strahu da će me prepoznati, ja sam pobegao, a potom odlučio da se vratim i da ih zauvek ućutkam - rekao je na saslušanju četvorostruki ubica.

"Pomutio mi se um, nisam znao šta me je snašlo"

Potom se na salaš Kazimirovića vratio naoružan.

- Pomutio mi se um, nisam znao šta me snašlo! Zatekao sam ih u dvorištu sve tri. Dragicu i Draganu ubio sam ispred trema. Obema sam ispalio po dva metka u lice, a Ljubinku sam ubio hicem usta dok je stajala ispred stepeništa kuće. Pokrio sa ih krpama. Nedugo zatim, na imanje je na trotoaru stigao i gazda Raja kojeg sam izrešetao - rekao je Davor na saslušanju i zaprepastio sve svojim hladnokrvnim priznanjem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.