ODLOŽENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Naredna zakazana za sledeću nedelju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 15:28

ODLOŽENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Naredna zakazana za sledeću nedelju

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je najavljena za večeras u 19 časova, odalaže se za sledeću nedelju, potvrđeno je RTS-u.

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je, nakon sastanka sa predstavnicima Srba sa KiM, mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala sednica bude odložena.

- Dobio sam određene informacije, pa je moguće da pomerimo održavanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, velike su teme, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali to ćemo znati u roku naredna dva sata da ne bismo napravili formalno-pravnu grešku - rekao je Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li postoje neka nova sazanja u borbi države protiv kriminala.

U svakom slučaju borba će biti nastavljena i država će se brutalno, ozbiljno i odgovorno obračunati sa onima koji su mislili da je odsecanje glava onih kojim im se ne dopadaju način rešavanja problema, poručio je Vučić.

- Sve što mogu da kažem kada nam formalno pravne pretpostavke budu dozvolile i kada budemo sve činjenice stavili na sto i pokazali, narod u Srbji biće blago rečeno šokiran. Pa ću onda da pitam te stručnjake koga su štitili i da li bi voleli da se to bilo kome i bilo kome dogodi - istakao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.