ODLIČAN RAZGOVOR SA DOKAZANIM PRIJATELJIMA SRBIJE Vučić se sastao sa azerbejdžanskim ministrom Babajevim (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 10:37

"ODLIČAN RAZGOVOR SA DOKAZANIM PRIJATELJIMA SRBIJE" Vučić se sastao sa azerbejdžanskim ministrom Babajevim (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić se sastao sa Sahilom Babajevim.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom rada i socijalne zaštite stanovništva Republike Azerbejdžan Sahilom Babajevim.

- Uvek odličan razgovor sa dokazanim prijateljima Srbije o svim bitnim pitanjima od interesa za obe zemlje, daljem unapređenju bilateralnih odnosa, vojnoj saradnji, investicijama, kao i o planovima za jačanje partnerstva u oblasti turizma i energetike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kaže.

- Zahvalio sam ministru Babajevu i Republici Azerbejdžan na privrženosti međunarodnom pravu, koje je pokazano glasanjem u Savetu Evrope, a Srbija će takav čin zapamtiti, jer ga smatra izrazom iskrenog prijateljstva - dodaje.

- Iskoristio sam priliku da uputim srdačne pozdrave Ilhamu Alijevu, sa kojim ću se ubrzo ponovo sastati. Neka živi prijateljstvo Srbije i Azerbejdžana - napisao je predsednik na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.