ODLAZIŠ, ODLAZIŠ RUŠIŠ MI SNE: Objavljen SNIMAK kako je Šaban ANĐEOSKI PEVAO NOĆ PRED SMRT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZIŠ, ODLAZIŠ RUŠIŠ MI SNE: Objavljen SNIMAK kako je Šaban ANĐEOSKI PEVAO NOĆ PRED SMRT! (VIDEO)

Tokom pet decenija uspešne karijere ostavio je neizbrisiv trag, a njegove pesme simbol su jednog vremena i deo muzičke antologije ovog područja

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, koju je doživeo nakon nastupa u jednom klubu u Bilefeldu.

Šaulić je nastupao s koleginicom Teom Tairović, a već sledećeg jutra doživeo je tešku saobraćajnu nesreću.

Regionalna zvezda je, prema informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medija, bila s vozačem i kumom, koji je takođe povređen.

Vest o smrti Šaulića neverovatnom brzinom je odjeknula u svim državama bivše Jugoslavije ostavljajući brojne poštovaoce njegove muzike u neverici.

.

Šaban je publiku uveseljavao pesmama, ali je pevao i neke tužne poput "Odlaziš, odlaziš, rušiš mi sne". Upravo je ova legendarna pesma bila na repertoaru njegovog sinoćnjeg, poslednjeg nastupa u klubu Farinda.

Poslednji nastup legendarnog pevača možete pogledati na videu ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠABAN ŠAULIĆ JE VEĆ GLEDAO SMRT U OČI: Išao je krvav po Beču, jedva se držao, a imao je SAMO JEDNU ŽELJU dok je živeo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019

Šaban Šaulić danas je poginuo u Nemačkoj, a već je jednom imao tešku saobraćajnu nesreću...Takođe, ono što mu se još dogodilo jeste to što su devedesetih godina u Beču na njega su nasrnuli noževima, ali on se nije predao, hodao je krvav u krug čekajući pomoć i tako sačuvao svest i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mediji u regionu: Ostavio je neizbrisiv trag na sceni Balkana

Izvor: RTS, 17.Feb.2019

Mnogobrojni mediji u regionu preneli su vest o pogibiji pevača narodne muzike Šabana Šaulića, ističući da je "kralj narodne muzike" tokom pet decenija karijere ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni Balkana. . Sarajevski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.