ODLAZE, A TRAŽE AKREDITACIJU

Izvor: Kurir, 11.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZE, A TRAŽE AKREDITACIJU

GORNJI MILANOVAC - Dopisnici beogradskih redakcija iz Gornjeg Milanovca, kao i novinari lokalnih medija, iznenađeni su dopisom koji im je stigao od predsednika SO Dušana Đurovića kojim ih poziva da podnesu zahteve za dobijanje akreditacija za praćenje sednica lokalnog parlamenta. Obaveštenje ovakvog sadržaja ne bi bilo neobično da ovom skupštinskom sazivu ne ističe mandat za svega mesec dana, kada će biti održani lokalni izbori, do kada će, prema procenama, biti održana jedna sednica, a moguće je da i ta planirana sednica ne bude održana.

- Nisam obaveštena o tome, iako bi trebalo. Do sada nije tražena akreditacija za novinare - istakla je sekretar SO Snežana Nikolić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.