ODJEKUJU REČI MARIJE ZAHAROVE! Oštrom reakcijom odbrusila Zapadu: Neće ostati bez odgovora ovaj vaš potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 08:16

ODJEKUJU REČI MARIJE ZAHAROVE! Oštrom reakcijom odbrusila Zapadu: Neće ostati bez odgovora ovaj vaš potez

Ona je dodala da svi zapadni argumenti o "legitimnosti" konfiskacije ruske imovine ne prolaze test legitimnosti.

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, izjavila je danas da neće ostati bez odgovora pokušaj Zapada da konfiskuje rusku imovinu.

- Pokušaji zadiranja u rusku imovinu i aktivu smatraće se pljačkom i neće ostati bez odgovora, rekla je Zaharova tokom brifinga.

Ona je dodala da svi zapadni argumenti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o legitimnosti konfiskacije ruske imovine ne prolaze test legitimnosti.

- Ako govorimo o pravu i zakonitosti koji su decenijama na snazi, onda ne postoji legalan način da bilo šta uzmemo drugima i prisvojimo, istakla je Zaharova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.