ODJEKNULA STRAVIČNA EKSPLOZIJA! Oštećeni zgrada i automobil, policija upada od stana do stana, blokirana Anina ulica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 20:06

ODJEKNULA STRAVIČNA EKSPLOZIJA! Oštećeni zgrada i automobil, policija upada od stana do stana, blokirana Anina ulica!

"To je toliko grunulo!"

Danas, 25. novembra oko 17.25 sati u Zagrebu, Anina ulica došlo je do eksplozije u dvorištu zgrade. Usled navedene eksplozije oštećen je jedan privatni automobil i pročelje zgrade, dok povređenih nema. Sledi policijski uviđaj.

Još nije poznato da li je do eksplozije došlo zbog eksplozivne naprave ili je uzrok nešto drugo. To policija tek treba da utvrdi.

- To je toliko grunulo da mi je svetlosni bljesak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osvetlio sobu. Ležala sam u mraku i gledala televiziju. Čula sam kako neki muški glas spolja uzrujano nešto govori nekome na mobilni telefon, ali nisam uspela da razaznam šta. Policija je vrlo brzo nakon toga došla, pa ne isključujem da je možda taj čovek i zvao policiju. Prvo su stigla jedna kola, pa onda njih više - kaže za Jutarnji jedna stanarka Anine ulice.

Ljudi javljaju kako je policija blokirala Aninu ulicu, a navodno su i provaljivali u jednu kuću. Navode i kako idu od zgrade do zgrade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.