Брнабић: Опозицији није важно шта пише у извештају ODIHR-а, већ колико страна има

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 16:26

Брнабић: Опозицији није важно шта пише у извештају ODIHR-а, већ колико страна има

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да представницима опозиције окупљене око листе „Србија против насиља“ (СПН) није важно шта пише у извештају ODIHR-а о изборима у Србији, већ им је битно колико је извештај обиман. Фото: Танјуг/Раде Прелић „Чекајте, да ли је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << овим људима неко хаковао твитер профил или су озбиљни?!? То је сада већ озбиљно тешко разлучити….Дакле, није важно шта пише у неком извештају, није важан ни број препорука, ни врста препорука, важно је само колико је извештај ‘дебео’ (по принципу: квалитет књиге се цени по броју страна – ако је ‘дебела’ онда је и озбиљна, а ако није, онда је безвезе)“, написала је Брнабић на платформи Икс.
Она је навела да би том логиком ODIHR могао да оде у неку земљу, констатује да је тамо апсолутна диктатура, да нема никаквих слобода и напише то у неколико реченица на пола стране, али би то за (Драгана) Ђиласа и екипу (коалицију СПН) био најбољи извештај на свету, јер има само 1 страну.
„Међутим, одлично је што сваким даном показују колико они олако и неозбиљно схватају политику, а колико озбиљно, и са колико страсти, вређају интелигенцију наших грађана. Ову причу ни пас с маслом не би појео, а колико их је извештај ОДХИР-а погодио, показује ниво аргумената којима се служе. Само напред!“, поручила је Брнабић.
Она је тако реаговала на изјаву представнице листе СПН Миле Поповић да извештај ODIHR за Шпанију садржи 15 страна, за Узбекистан где је 2003. на власти један човек на 33 стране, а да је извештај за Србију, на 44 стране.
Sutra sednica Predsedništva SNS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Опозицији није важно шта пише у извештају ODIHR-а, већ колико страна има се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.