ODGOVOR ŠVEĐANKE ŠOKIRAO SVE: Pitali je šta misli o uvođenju smrtne kazne u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 00:29

ODGOVOR ŠVEĐANKE ŠOKIRAO SVE: Pitali je šta misli o uvođenju smrtne kazne u Srbiji

Dve najteže tragedija koje su potresle Srbiju

Srbija je zavijena u crno nakon što su se dogodila dva masakra za dva dana, a predsednik Republike, Aleksandar Vučić, rekao je danas u vanrednom obraćanju da je predložio vraćanje smrtne kazne, ipak, premijerka Ana Brnabić je to odbila.

Građani su upitani da li su za donošenje takve kazne, a odgovor jedne Šveđanke je sve iznenadio. Kako je navela, i u njenoj državi imaju isti problem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Skoro svaki dan su pucnjave u Švedskoj, ali ovo što se desilo ovde je užasno. Kako da nisam za uvođenje smrtne kazne, baš treba. Jeste teško kada je malo dete u pitanju, ali ovaj drugi zločin je za smrt - odsečno je rekla Šveđanka.

Kosta Kecmanović (13) je u jutarnjim časovima u sredu ušetao je u OŠ "Vladislav Ribnikar" i započeo rafalnu paljbu u kojoj je živote izgubilo osam njegovih vršnjaka i voljeni čuvar Dragan V. Ranjeno je sedam osoba, među kojima je i nastavnica istorije.

Samo nekoliko sati nakon suza, sveća i cveća koje su građani juče posvetili preminuloj deci i Draganu, desila se nova tragedija. U blizini Mladenovca Uroš Blažić je u terorističkom aktu ubio 9 osoba, a ranio čak 14. Nakon masakra, Uroš je ukrao taksi vozilo i odvezao se do rođaka kod kog je prespavao. U toku hapšenja ponavljao je samo jednu reč - "poštovanje".

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE.

Sve vesti o terorističkom napadu u Mladenovcu čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.