ODGOVARA NA PRETNJE Preko cijih kreveta se moralo potucati da bi se stiglo do cilja

Izvor: medio.rs, 20.Jan.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODGOVARA NA PRETNJE Preko cijih kreveta se moralo potucati da bi se stiglo do cilja

Folk pevačica Nataša Maza izazvala je pravu pometnju u medijima širom regiona kada je javno ispričala da se pola estrade bavi najstarijim zanatom. Danas ona je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk postavila status u kom je otkrila da je od pojedinih koleginica dobijala i pretnje.

-  Ono što imam da kažem nije ni malo naivno, a tiče se mnogih i raznih. Sigurna sam da će javnost biti vrlo zainteresovana da čuje istinu o pojedinima koji sebe glorifikuju u javnosti godinama. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Ti neki koji sebe nazivaju zvezdama znaju i sami koliko je bedan i jeftin način kojim su počinjali svoju karijeru. Preko čijih kreveta se moralo sve potucati da bi se do "cilja" stiglo i preko čijih se kreveta i dan danas potuca i po koju cenu. Ako samo još jedna pretnja na moju adresu stigne "pevaću" kao što nikad do sad nisam. I to nije pretnja vama, već upozorenje. Sledeća stanica su novine pune skandala vezano za sve vas, ološi. Tako da lepotice, sjašite mi s grbače - napisala je Maza na Fejsbuku.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.