ODBROJAVANJE DO APOKALIPSE CNN: Asteroid snage 20 atomskih bombi udara u Zemlju 21. marta?!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBROJAVANJE DO APOKALIPSE CNN: Asteroid snage 20 atomskih bombi udara u Zemlju 21. marta?!

Prema CNN ako dođe do udara asteroida po imenu "2003 QQ47" to će imati snagu kao da je na zemlju udarilo 20 bombi kakva je baćena na Hiroshimu.

U petak se sprema udar asteroida na Zemlju najavljuju blogeri širom sveta. Sve to podgreva informacija da je CNN, tačnije agencija Rojters još davne 2003. godine izdala upozorenje da postoji mogućnosti da nas u 2014. udari džinovski asteroid.

Tada su znali i tačno vreme, a to je 21. 3. 2014.

Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je verovati CNN ako dođe do udara asteroida po imenu "2003 QQ47" to će imati snagu kao da je na zemlju udarilo 20 bombi kakva je bačena na Hirošimu. Stručnjaci, koji su tada izneli ovu informaciju, govore da su asteroidi kao što je 2003 QQ47 komadi stena preostalih od formiranja Sunčevog sistema prije 4,5 milijarde godina.

Ovaj asteroid do sada se zadržao na sigurnoj udaljenosti od Zemlje u asteroidnom pojasu između Marsa i Jupitera.

Ali, uticaj gravitacije divovskih planeta poput Jupitera može porinuti asteroid iz ove sigurne orbite i poslati ga prema Zemlji.

Tu informaciju izneo je dr. Alan Fitčsimmons. Ipak s druge ima i onih koji tvrde da su šanse da se to dogodi 1:250.000.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.