ODBRANA MEHANIČARA AUTOBUSA SMRTI: Nikada NE PROVERAVAM da li su točkovi zavrnuti na šrafovima, detalji istrage u kojoj je TOČAK UBIO ŽENU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 13:33

ODBRANA MEHANIČARA AUTOBUSA SMRTI: "Nikada NE PROVERAVAM da li su točkovi zavrnuti na šrafovima", detalji istrage u kojoj je TOČAK UBIO ŽENU

Mehaničaru određen pritvor.
Mehaničar koji je uhapšen nakon što se dogodila tragedija u Bulevaru oslobođenja, gde je sa autobusa, koji je bio u vlasništvu privatnog autoprevoznika "Banbus doo" i koji je saobraćao na liniji 78, otpao zadnji levi točak uzrokujući smrt nesrećne žene saslušan je u sredu u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu gde je detaljno izneo svoju obranu.
Na samom početku svog izlaganja, istakao je da radi kao mehaničar u firmi "Bambus" i da je njegova dužnost da "redovno vrši vizualni pregled vozila", proveravajući stanje spojnica, točkova, guma, sedišta i signalizacije.
- Moja smena je od 20:00 do 08:00 časova i ja nakon što pregledam vozila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.