ODBORNICI DSS NAPUSTILI SEDNICU SO GORNJI MILANOVAC

Izvor: Kurir, 19.Nov.2010, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBORNICI DSS NAPUSTILI SEDNICU SO GORNJI MILANOVAC

GORNJI MILANOVAC - Odbornici Demokratske stranke Srbije (DSS) napustili su danas sednicu Skupštine opštine Gornji Milanovac jer predsednik Skupštine Mihailo Vučetić iz DS nije podneo izveštaj o dnevnicama koje je naplatio pre godinu dana. Vučetić je tada službeno boravio u Mušjenu u Norveškoj, a za dnevnice je naplatio 800 evra.

Na današnjoj sednici šef odborničke grupe DSS Dušan Đurović ponovo je zatražio od predsednika lokalnog parlamenta da odbornicima podnese izveštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa tog putovanja. DSS to traži još od februara, ali Vučetić stalno odgovara da će to učiniti "na prvoj narednoj sednici".

- Ne zna se ko je predsednika tamo poslao, sa kakvim ciljem, šta je razgovarao i koji su efekti te posete, a putovanje je plaćeno iz budžeta opštine, čime se direktno krši zakon o kontroli potrošnje, iako odbornici nisu ni odobrili to putovanje - rekao je danas Đurović.

Funkcioner DSS je pozvao šefa odborničke grupe DS Miletu Vulovića da lično interveniše i najavio da će sledeće nedelje tražiti pomoć od poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića i ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milana Markovića.

I danas je predsednik Skupštine opštine odgovorio: "Dobićete izveštaj na narednoj sednici", zbog čega su odbornici DSS napustili sednicu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Odbornici DSS napustili sednicu SO Gornji Milanovac

Izvor: Glas javnosti, 20.Nov.2010, 07:02

GORNJI MILANOVAC - Odbornici Demokratske stranke Srbije (DSS) napustili su juče sednicu Skupštine opštine Gornji Milanovac jer predsednik Skupštine Mihailo Vučetić iz DS nije podneo izveštaj o dnevnicama koje je naplatio pre godinu dana. Vučetić je tada službeno boravio u Mušjenu u Norveškoj,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.