Izvor: B92, 18.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBIJEN COVICEV PREDLOG

Presevo, Bujanovac, Medvedja -- Albanska nacinalna skupstina odbila je predlog Nebojse Covica da lider Partije za demokratsko delovanje Riza Haljimi bude izabran za potpredsednika kordinacionog tela za jug Srbije.

Kako izvestava dopisnik Radija B92 Radoman Iric, Haljimi je rekao da je to ucinio iz principijelnih razloga jer nikome nisu jasne kompetencije potpredsednika Koordinacionog tela Vlada Srbije i Jugoslavije. Kako se nezvanicno saznaje, Haljimi je bio spreman da prihvati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovu obavezu, ali su ga nadglasali clanovi veca "koji ne zele da ucestvuju u srpskim igrama". Za istu funkciju je predlozen i Stojanca Arsic, predsednik Skupstine opstine Bujanovac. Albanci su delegirali svoje predstavnike za 8 komisija koje treba da rad ovog tela ucine efikasnim i priblize potrebama stanovnika Preseva, Bujanovca i Medvedje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.