OD VLADE SRBIJE JOŠ 15 MILIONA ZA VELIKU PLANU – Skupština opštine dobija salu za sednice

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD VLADE SRBIJE JOŠ 15 MILIONA ZA VELIKU PLANU – Skupština opštine dobija salu za sednice

Piše: Dušan Marić

Vlada Srbije je Velikoj Plani dodelila još 15 miliona dinara za rekonstrukciju zgrada javnih ustanova u ovoj opštini. Nakon dobijanja novca za izgradnju nove zgrade vrtića i temeljne obnove Gradske biblioteke, Centra za kulturu "Masuka", Doma zdravlja i Gradske kuće uz presudnu pomoć države ova pomoravska opština u potpunosti će obnoviti i zapadno krilo zgrade Opštine, u kojem se nekada nalazila služba za katastar.

Ugovor o dodeli sredstava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpisan je juče između ministra državne uprave i lokalne samouprave Branka Ružića i predsednika opštine Velika Plana Igora Matkovića.

Većina dodeljenog iznosa, 12 miliona dinara, biće iskorišćena za potpunu rekonstrukciju bivše zgrade katastra, koja već tri godine, zbog opasnosti od rušenja spoljnih zidova, stoji zatvorena.

U njoj će biti izgrađena sala u kojoj će se održavati sednice Skupštine opštine a u obnovljenu zgradu biće preseljena i skupštinska služba.

Skupština opštine nema salu za sednice, pa se iste održavaju u Domu omladine.

Tri miliona dinara biće iskorišćena za opremanje nove sale Skupštine opštine za elektronsko glasanje i snimanje sednica.

U ovom projektu opština će učestvovati sa pet miliona dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.