OD VALENTINE (12) NI TRAGA NI GLASA: Jutros otišla po hleb, od tada joj se gubi svaki trag - porodica moli za pomoć!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2021, 19:17

OD VALENTINE (12) NI TRAGA NI GLASA: Jutros otišla po hleb, od tada joj se gubi svaki trag - porodica moli za pomoć!

Mole se svi koji je vide da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Valentina Bogavac (12) nestala je jutros oko 8.20 sati u podgoričkom naselju Zabjelo, gde je i viđena poslednji put, nakon što je iz stana izašla da kupi hleb.

Valentina je visoka oko 160 cm, punije građe, smeđe duge kose, smeđih očiju, a u trenutku nestanka na sebi je imala plave farmerke, crvenu jaknu, i crne krznene čizmice na nogama.

Nestanak je prijavljen policiji, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se devojčica nije vratila kući, a nije ni stigla do prodavnice u koju je pošla. NJena majka inspektorima je rekla da je obišla sve Valentinine drugarice, ali da nigde nije dolazila.

Porodica moli sve koji znaju bilo što o Valentini da jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 067 418 903.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.