OD SUTRA STROGE RESTRIKCIJE VODE U CELOM ČAČKU: Može se koristiti isključivo u DVE svrhe

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 01:45

OD SUTRA STROGE RESTRIKCIJE VODE U CELOM ČAČKU: Može se koristiti isključivo u DVE svrhe

Zabranjeno je korišćenje vode iz vodovoda za polivanje parkova, vrtova, bašta, za pranje ulica i vozila

Zbog sve manjeg vodostaja na vodosistemu "Rzav" od sutra se u Čačku uvodi restrikcija vode, odlučili su gradski većnici na vanrednoj sednici Gradskog veća.

.

Voda se može upotrebljavati isključivo za piće i higijenske potrebe.

Poštovanje odluke kontrolisaće komunalni inspektori i policija, a za nesavesne potrošače predviđene su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kazne.

Restrikcija u potrošnji vode uvedena je u Čačku zbog veoma niskog vodostaja na vodosistemu "Rzav" u Arilju, sa kojeg se Čačak i još četiri grada snabdevaju vodom, odlučeno je na današnjoj vanrednoj sednici Gradskog veća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Čačku počele restrikcije potrošnje vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2021

U Čačku su danas počele restrikcije u potrošnji vode, jer nisu urodili plodom više puta ponovljeni apeli da se racionalnije troši voda sa vodosistema Rzav..."Iako visoke temperature zahtevaju veći utrošak vode, ipak je ovo enormna potrošnja. Mera koja je doneta znači da se zabranjuje polivanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.