OD SUNCA DO SNEGA Sa 25 na samo četiri stepena PREKO NOĆI

Izvor: Blic, 26.Okt.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SUNCA DO SNEGA Sa 25 na samo četiri stepena PREKO NOĆI

Stanovnici Denvera proživljavaju drastičnu promenu temperature u roku od samo jednog dana, kakvu neki ne iskuse tokom godine, preneo je “Njuzer”.

“Prognoza za sredu i četvrtak je jin-jang. Juče rekordna toplota, danas stiže sneg”, navela je američka Nacionalna hidrometeorološka služba.

U sredu je u Denveru bilo 26 stepeni Celzijusovih, što je za 4 stepena više od prethodnog rekorda za oktobar 25, postavljenog 2007. godine. Tokom noći je predviđena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kiša sa snegom, a za danas je najavljen pad temperature, koja će usled promene vetra iznositi svega 8 stepeni. Ledeno hladan vetar duvaće brzinom od 50 kilometara na sat, preneo je “Denver post”.

Dopodne će se u Denveru stvoriti sloj snega debeo oko 2 centimetra, dok će na višim predelima biti 5 cm. Tokom noći, temperatura će se spustiti na -6.

Prema prognozi, u petak će biti sunčano, ali će najviša temperatura biti 4 stepena. Vikend će biti nešto topliji, sa 17 stepeni u nedelju, a za ponedeljak se ponovo predviđaju sneg i minus.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.