OD OTPISANOG MODELA POSTALA PRVA DAMA SAD: Kako je Melanija uspela u tome?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 22:50

OD "OTPISANOG" MODELA POSTALA PRVA DAMA SAD: Kako je Melanija uspela u tome?

Jedna šetnja Ljubljanom promenila je tok njenog života.

Manekenka, modna ikona, prva dama, lepotica, sve su to epiteti za Melaniju najintrigantniju Slovenku koja dugi niz godina živi u Americi.

Manekenka, modna ikona, prva dama, lepotica, sve su to epiteti za Melaniju najintrigantniju Slovenku koja dugi niz godina živi u Americi.

Ako neko pomisli da joj je bilo lako, neka pročita ovu priču o stidljivoj devojčici koja nije ni sanjala da će se iz skromne, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa i siromašne porodice, vinuti u svet bogatstva i glamura.

Istina je da su joj zvezde bile naklonjene, ali nije da ni ona sama nije išla ka cilju i ostvarenju svojih snova.

Rođena je u Sevnici, gradiću u Sloveniji 26. aprila 1970. godine. Otac se bavio prodajom auto delova, dok je majka bila krojačica.

Melanija srednju školu za dizajn završava u Ljubljani, a kasnije upisuje faklultet za koji se i dan danas sumnja da ga je ikada završila.

Međutim jedna šetnja ulicama Ljubljane potpuno će joj promeniti sudbinu. Sa samo 16 godina primećuje je poznati slovenački fotograf i tu počinje njen život modelinga.

Zahvaljujući dobrom plasmanu, počinje uskoro da obilazi sve evropske prestonice, ali njene ambicije počinju bivati usmerene preko okeana.

Ipak, sreća joj u Americi nije bila toliko naklonjena. Počinju da je menjaju mlađi modeli, a njoj preostaje da radi rekame za alkoholna pića koje tada mlade devojke nisu smele da promovišu.

Kao u romanu, opet joj se dešava sudbonosni susret koji će joj zauvek promeniti život i to će biti prekretnica kakvu nije očekivala.

U prestižnom američkom klubu Kit Ket upoznaje Donalda Trampa. Bila je smela da mu sama traži broj telefona, a onda je strateški pristupila ovom poznanstvu, te je sadašnjeg supruga nazvala tek nakon sedam dana.

Donald, iako 24 godine stariji od nje, staje na ludi kamen i 2005. godine njihovu vezu ozvaničava brakom. Ne treba ponavljati da je gospođa Tramp nosila venčanicu od 100.000 dolara. Godinu dana nakon toga dobili su sina.

Lepa Slovenka koja potiče iz radničke porodice, danas živi u svakom smislu te reči - američki san. Njen privatni život iza kamera još uvek je enigma, kako za javnost, tako i za medije budući da uživa veoma mali krug prijatelja kojima može verovati.

Da li je sreća para puna vreća ili je samo još jedna ptičica u zlatnom kavezu, zna samo ona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.