OD NUKLEARNIH TEMA DO KARAOKA Snimak iz Bele kuće zapalio internet - ovakvog Bajdena još niste videli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 11:28

OD NUKLEARNIH TEMA DO KARAOKA Snimak iz Bele kuće zapalio internet - ovakvog Bajdena još niste videli (VIDEO)

Na sledećoj večeri angažovaću vas za zabavu! Pojma nisam imao da vi pevate, rekao mu je američki kolega Džo Bajden.

Od nuklearnih tema do karaoka, tim redosledom južnokorejski predsednik Jun Suk-Jul završio je posetu Beloj kući zapevavši poznati hit Dona Meklina na svečanoj večeri i oduševio svog američkog kolegu Džoa Bajdena.

Na večeri priređenoj njemu u čast nakon razgovora o ozbiljnim pitanjima, među kojima je bila i snažna američka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruka severnokorejskom režimu da će "počiniti samoubistvo usudi li se nuklearno napasti saveznike Sjedinjenih Država", predsednik Jun pokazao je da gaji ljubav prema američkoj muzici.

- Znamo da je to jedna od vaših najdražih pesama, "American Pie" - rekao je Džo Bajden i doveo svog gosta bliže pozornici kako bi bolje čuo pevače koji su izvodili baladu Dona MekKlina.

- Istina - odgovorio je Jun Suk-Jul, poznat u svojoj zemlji kao ljubitelj karaoka pa je priznao da se zaljubio u tu pesmu objavljenu 1971., kad je još bio školarac.

Na Bajdenov podsticaj Juna nije trebalo moliti da uzme mikrofon pa je intonirao prve stihove pesme "Long, long time ago" i nastavio a capella. Publika je aplaudirala, Bajden i prva dama bili su oduševljeni.

- Na sledećoj večeri vas ću angažovati za zabavu - našalio se Bajden pa dodao: "Pojma nisam imao da vi pevate".

Nakon izvedbe, Bajden je Junu poklonio gitaru koju je poslao i potpisao upravo Don Meklin koji nije mogao da se pridruži večeri.

Društvene mreže vrvele su pohvalama na pevačkom daru predsednika Jun Suk-Jula kojem to nije prvi put da je zapevao u javnosti. U jeku predsedničke kampanje 2021., učestvovao je u slavnoj južnokorejskoj emisiji "All the Butlers" i ubrao aplauz za svoju izvedbu pesme "No one else" južnokorejskog pevača Li Sung-Čula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsjednik Južne Koreje zapjevao u Bijeloj kući (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2023

Od nuklearnih tema do karaoka, tim redoslijedom južnokorejski predsjednik Jun Suk-Jeol završio je posjetu Bijeloj kući zapjevavši poznati hit Dona Maklina "Long, long time ago" na svečanoj večeri. Oduševio je svog američkog kolegu Džozefa Bajdena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.