OD NJE NIŠTA NIJE OSTALO! Požar na kući ubice iz Mladenovca još uvek MISTERIJA, otkriveno šta je sa policijskim izveštajem

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 22:23

OD NJE NIŠTA NIJE OSTALO! Požar na kući ubice iz Mladenovca još uvek MISTERIJA, otkriveno šta je sa policijskim izveštajem

Još uvek nije utvrđen uzrok požara

Izveštaj policije o požaru, koji je pre deset dana izbio na kući u kojoj je živeo Uroš Blažić osumnjičeni za masakr u Mladenovcu, stigao je u tužilaštvo. Ipak, još uvek nije utvrđen uzrok požara. 

U noći između 1. i 2. avgusta prijavljen je požar na vikendici, koja je u vlasništvu Radiše Blažića, oca ubice iz Mladenovca.

Ova kuća se nalazi na teritoriji Šepšina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Uroš Blažić je u njoj živeo uoči masakra. Nakon njegovog hapšenja 5. maja, policajci su opkolili ovu kuću i pretresali je satima. U njoj je pronađen arsenal oružja, u pitanju je veća količina municije i oružja koja je zaplenjena.

Krov je u potpunosti izgoreo, vatra se brzo proširila, a kuća je u potpunosti uništena.

- U pitanju je kuća u vlasništvu oca Uroša Blažića, koju je sinu dao na korišćenje. Jedan meštanin je prolazio kolima i usred noći ugledao vatru i prijavio je požar oko 1:30 časova - navodi izvor "Blica".

Nakon deset dana od požara, tačan uzrok zbog čega je vatra krenula nije poznat. Kako se saznaje, u toj kući nakon hapšenja ubice više niko ne živi. Jedino ko ju je obilazio je majka Uroša Blažića.

- Ona je povremeno obilazila kuću, hranila je kučiće. Ali, niko tu nije živeo - navodi izvor.

Svoj krvavi pir koji se dogodio 4. maja Blažić je započeo u selu Malo Orašje koje pripada smederevskoj opštini. Tamo se oko 23 časa nalazila grupa mladih koji su sedeli oko logorske vatre na pikniku.

On je, kako se sumnja, iz automatske puške i pištolja ubiopetoro mladih, dok je šesta žrtva kasnije podlegla povredama.

Blažić je nakon pucnjave u Malom Orašju seo u automobil i krenuo u selu Dubona koje se nalazi desetak kilometra južno od Orašja. Tamo je ubio policajca, njegovu sestru i njihovog prijatelja. Kako se saznaje, rad policije na ovom slučaju se nastavlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.