OD NEPARLAMENTARNE DO NAJVEĆE STRANKE U CRNOJ GORI: Spajić o PES-u i planovima za budućnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 23:09

OD NEPARLAMENTARNE DO NAJVEĆE STRANKE U CRNOJ GORI: Spajić o PES-u i planovima za budućnost

Nosilac izborne liste i lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić izjavio je večers da je je taj pokret, uprkos svim pritiscima i zloupotrebama državnih resursa u izbornoj kampanji, zadovoljan postignutim izbornim rezultatom.

Spajić, koga je član PES predstavio kao budućeg premijera Crne Gore, rekao je da je ovo velika pobeda za PES, koja se nije desila u Evropi.

Iako do juče vanparlamentarna stranka, PES je postao najveća stranka u Crnoj Gori, rekao je Spajić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je konferenciju za novinare u izbornom štabu održao na crnogorskom i engleskom jeziku.

- Ostvarili smo dobar rezultat i očekujemo da se vlada što pre formira i razgovaraćemo sa svima koji dele naše vrednosti - rekao je Spajić.

Dodao je da o formiranju vlade sa DPS-om i Urom. Odgovarajući na pitanja novinara, Spajić je rekao da od budućih partnera u vladi očekuje da zajedno ostvare 95 odsto planiranog za građane Crne Gore. Partneri za PES su svi koji se slazu sa programskim principima PES-a i sprovođenjem programa Evropa sad 2.

Na pitanje da li će o vladi razgovarati za listom Za budućnost Crne Gore, Spajić je rekao da to pitanje treba ostaviti za sutra.

Konferenciji su prisustvovali predsednik Crne Gore Jakov Milatović i nekadašnji premijer Zdravko Krivokapcih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milatović stigao u izborni štab PES, Spajić poručio da se vlada hitno formira

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2023

PODGORICA - Pokret "Evropa sad" postao je najveća stranka u Crnoj Gori uprkos svim pritiscima i zloupotrebi državnih reusrsa, poručio je nosilac izborne liste tog pokreta Milojko Spajić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.