OD DANAS DRASTIČNA PROMENA VREMENA U SRBIJI: Vratili su se jutarnji mraz, kiša i sneg, a evo dokle će biti ovako

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 08:19

OD DANAS DRASTIČNA PROMENA VREMENA U SRBIJI: Vratili su se jutarnji mraz, kiša i sneg, a evo dokle će biti ovako

Vreme će biti hladnije nego poslednjih dana.

U Srbiji pretežno oblačno i hladnije, ali i dalje sa temperaturama iznad proseka, mestimično s kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a na visokim planinama sa snegom.

Najniža temperatura iznosiće od 5 do 10, najviša dnevna od 11 do 16 stepeni Celzijusa.

Padavine će u većini krajeva biti slabog intenziteta. Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni , koji će ujutro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na severu i zapadu, a tokom dana i u ostalim krajevima biti u skretanju na zapadni i severozapadni uz kratkotrajno pojačanje.

I u Beogradu pretežno oblačno i hladnije, povremeno s kišom. Vetar slab i umeren, ujutro jugozapadni, u toku dana zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura u glavnom gradu iznosiće oko 10, najviša oko 14 stepeni Celzijusa.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 19. februara, biće promenljivo i hladnije uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U utorak se, uz više oblačnosti i pojačan severozapadni vetar, mestimično očekuje kiša, na planinama sneg.

Od srede u većini mesta biće suvo, ponegde uz slab jutarnji mraz, a padavine će biti ređa pojava.

Izvor: Srbija Danas/Novosti/Đorđe Grmuša/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.