OD AUTOMOBILA NIJE OSTALO NIŠTA! Nove jezive fotografije sa mesta stravične nesreće kod Siriga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 12:36

OD AUTOMOBILA NIJE OSTALO NIŠTA! Nove jezive fotografije sa mesta stravične nesreće kod Siriga (FOTO)

Nakon što su udarili srnu, podleteli pod kamion.

Muž i žena poginuli su juče kada je srna izletela pred automobil, vozač nije uspeo da izbegne divljač, udario je srnu, a potom je automobil podleteo pod kamion.

Kako se vidi na fotogfrafijama koje su objavljene nakon nesreće, vozilo je totalno uništeno. Stradala je i srna u koju su udarili.

- Intervencija vatrogasaca kod Siriga, sečenje olupine automobila kako bi se izvukla tela stradalih. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Podsetimo, u nesreći je poginuo bračni par iz mesta Mol. Do sudara je došlo kada je srna izletela pred automobil, vozač Forda nije uspeo da izbegne divljač, udario je srnu, a potom je automobil podleteo pod kamion - objavljeno je na Instagram stranici 192_rs.

Na fotografijama s mesta teške nesreće vidi se da je prednji deo putničkog automobila potpuno smrskan kao i da je oštećen prednji deo kamiona na koji je auto naleteo.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Bože dragi, rođaci moji! Počivajte u miru! Ne mogu i dalje da svatim kako se ovo moglo desiti, šokirana sam, neka vas čuvaju anđeli tamo gore! Predivne ste osobe bile - jedan je od komentara ispod ovih stravičnih fotografija.

"Tuga! Počivajte u miru Božijem. Zato kada izleti divljač, nikada u stranu nego kočenje", Iskreno, ovo se može reći, sudbina....Nedelja, nema saobraćaja, izletela srna, skrene, naiđe kamion...Tuga, ali baš, nažalost", "Saučešće porodicama", neki su od komentara ispod ovih fotografija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.