OD AGONIJE DO TRAGEDIJE: Dovešću je, makar se svi poubijali - Nakon ovih REČI sina započinje krvavi porodični pir u Boljevcima  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 22:46

OD AGONIJE DO TRAGEDIJE: "Dovešću je, makar se svi poubijali" - Nakon ovih REČI sina započinje krvavi porodični pir u Boljevcima (FOTO)

Detalji zločina koji je potresao Srbiju.

Nakon zločina u selu Dobro Polje kod Boljevca prošlo je nedelju dana, a u javnosti su se pojavile čak tri verzije potresne porodične tragedija u kojoj je život izgubio mladić (25), njegova majka, dok se njegovom ocu (55) lekari bore za život. Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo za i otkrilo šta se zapravo dogodilo tog kobnog dana.

Tog 5. jula dogodila se nezapamćena tragedija u selu Dobro Polje, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sin razneo bombom, a njegovi otac i majka su upucani. Otac je preživeo i on je sa teškim povredama odvezen u bolnicu, gde je i operisan.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru odmah je pokrenulo istragu kako bi se utvrdilo ko je koga ubio, a prema informacijama koje posedujemo utvrđeno je da je sin prvo izvršio samoubistvo, a onda je njegov otac ubio svoju ženu i pokušao da izvrši samoubistvo.

- Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog iz Dobrog Polja, zbog postojanja osnovane sumnje da je 5. jula ove godine, pucajući iz puške - karabina, lišio života svoju vanbračnu suprugu. Naredbom o sprovođenju istrage stavlja mu se na teret izvršenje krivičnog dela ubistvo. Događaju je prethodilo samoubistvo sada pokojnog mladića iz Dobrog Polja, aktiviranjem ručne bombe - navode iz VJT Zaječar.

Kako dodaju, u toku istrage tužilaštvo je odredilo i sprovodi sve neophodne dokazne radnje-ispitivanje svedoka, kao i nalaganje svih neophodnih veštačenja.

Kako za priča rođaka ove porodice, mesto u kojem se dogodila nezapamćena tragedija je selo sa manje od 200 duša.

- Ovoliko zla mislim da nijedno selo ne pamti. Zlo među ljudima. Ja nosim crninu, kod nas je to običaj a srcem nikad necu prežaliti nikog - priča rođaka ove porodice.

U kuci su živeli otac, njegova majka, supruga i njihovo troje dece.

Kako pričaju poznanici ove porodice, njima je policija često dolazila na vrata, a Zlatko se bavio mnogim nezakonitim stvarima. Kako kažu, porodica je živela bez struje, u veoma teškim uslovima.

Otac je primljen u bolnicu u veoma teškom stanju. On je nakon operacije u UKC Niš priključen je na respirator. On je još uvek životno ugrožen.

- Hospitalizovan je na Klinici za anesteziju, u vrlo teškom stanju, sediran i priključen na aparat za veštačku ventilaciju. Trenutno hemodinamski stabilan, ali i dalje životno ugrožen - navodi izvor za medije.

Ukoliko otac preživi, on će krivično odgovarati za ubistvo supruge Biljane. Takođe, kao preživeli očevidac porodičnog zločina on može da otkrije nove detalje i pomogne nadležnim organima da se zločin u potpunosti rasvetli.

Podsetimo, nakon stravične tragedije u javnosti su se pojavile čak tri verzije ovog zločina i kako se on zapravo odigrao.

Naime, isprva je bilo reči o tome da je sin upucao majku i oca, pa se razneo bombom. Zatim, pojavila se verzija da je otac ubio majku i pokušao sebe, a kada je sin sve to video, uzeo je bombu i razneo se.

Na kraju, treća i konačna verzija je, da se prvo sin razneo bombom, a zatim je nakon toga otac uzeo pušku - upucao suprugu, a onda i sebe. Ovo se ispostavilo kao istina i zapravo zvanična informacija o tome šta se dogodilo, što je potvrdilo i Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.