Nova lou kost linija Beograd-Istanbul, povratna karta 100 evra

Izvor: Blic, 01.Dec.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova "lou kost" linija Beograd-Istanbul, povratna karta 100 evra

Turska niskotarifna aviokompanija "Pegazus erlajnz" (Pegasus Airlines) uspostaviće 1. februara 2013. redovnu avionsku liniju Beograd-Istanbul sa cenom od 49 evra u jednom pravcu, najavio je danas potpredsednik kompanije Emre Pekesen. Vreme sletanja iz Istanbula na aerodrom "Nikola Tesla" biće u 11.10 sati

U cenu su uračunate sve takse, a povratna karta će biti ispod 100 evra, rekao je Pekesen za Tanjug.

"Putnici iz Srbije će na toj relaciji moći da putuju po pristupačnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << cenama nego do sada", naglasio je potpredsednik "Pegazusa" zadužen za prodaju.

Kapacitet 189 sedišta

"Pegazus erlajnz" posluje po niskotarifnom sistemu, a u floti ima gotovo isključivo avione tipa Boing 737-800 kapaciteta 189 sedišta.

"Pegazus" će, prema Sekesenu, imati četiri leta nedeljno - utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Predviđeno vreme sletanja iz Istanbula na aerodrom "Nikola Tesla" biće u 11.10 sati, a povratni letovi zakazani su za 11.50 sati.

Novi letovi iz Istanbula će se obavljati sa aerodroma ''Sabiha Gekčen'' koji se nalazi u azijskom delu Istanbula, rekao je Pekesen.

"Pegazus" pokriva veliki broj destinacija, pa će putnici moći da stignu i do Antalije, Bodruma, Izmira, Dubaia, Tel Aviva...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OD 1. FEBRUARA: Od Beograda do Istanbula za 49 evra

Izvor: Telegraf.rs, 01.Dec.2012

- U cenu su uračunate sve takse, a povratna karta će koštati manje od 100 evra. Putnici iz Srbije će na toj relaciji moći da putuju po pristupačnijim cenama nego do sada - kaže potpredsednik niskotarifne avio-kompanije "Pegazus erlajns"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.