OČUH MONSTRUM (20) PRE HAPŠENJA OBJAVIO JEZIV VIDEO SNIMAK: Brutalno tukao bebu, hvalio se BAHATIM ponašanjem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 01:53

OČUH MONSTRUM (20) PRE HAPŠENJA OBJAVIO JEZIV VIDEO SNIMAK: Brutalno tukao bebu, hvalio se BAHATIM ponašanjem!

Snimak je objavljen 6. novembra, a nije poznato da li je tog dana i nastao

Očuh (20) koji se sumnjiči da je tukao sedmomesečnu bebu, samo dan pred hapšenje je na društvenim mrežama objavljivao snimke bebe, na kojima se vide modrice na licu deteta.

Pre samo nekoliko dana, uoči razotkrivanja strašne priče iz Kraljeva, on je na društvenim mrežama objavio snimak bebe u naručju svoje majke (19).

Na njemu se vidi kako beba ima modrice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na licu. Dok u pozadini ide radosna dečja muzika, na snimku se vidi kako beba na svom licu ima modrice, gotovo ceo obraz joj je plav i otežano diše. .

Pored ovog snimka, ono što dodatno uznemirava je i to što se na društvenim mrežama oglasila i majka bebe. Ona je na dan kada je uhapšen očuh dok je njena beba bila u bolnici, objavila svoju fotografiju uz ljubavnu pesmu koja ide u pozadini.

Nedelju dana nakon što je slučaj otkriven ona je objavljivala snimke sebe i bebe, a komentare im je ostavljao očuh.

- Volimo tatu - napisala je ona njenom suprugu i očuhu njene ćerke. I on je redovno objavljivao fotografije sebe i bebe, uz reči: "Ćerka moja". Dok je objavljivao "srećne" fotografije, ispostavilo se da je tukao bebu, dok je svoju suprugu slao da ide u prodavnicu.

Strašna istina je otkrivena nakon što je beba primljena u bolnicu sa brojnim jezivim povredama - prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice, piše Blic.

Dete je zbog težine povreda prebačeno za Beograd, a očuh je uhapšen u bolnici, dok je čekao za prijemnim šalterom. Očuh je došao u bolnicu kako bi se raspitao o stanju bebe, a odmah su ga opkolili policajci i uhapsili.

Kako je ispričao deda zlostavljane bebe, očuh mu je tražio novac jer je išao u Beograd, kako bi saznao stanje deteta.

- Pitao me je da mu pozajmim pare da ima da ode u Beograd. Dao sam mu, ni ne sluteći da je on za sve kriv. Čuli smo se dok je bio ispred bolnice i čekao sanitet, zvučao je normalno - priča deda.

Majka je kasnije i priznala da je njen partner, odnosno očuh bebe, naneo povrede devojčici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.