OČIGLEDNI SU ZNACI MENTALNE BOLESTI Zaharova brutalno odgovorila estonskom ministru koji je udario na Rusku pravoslavnu Crkvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2024, 13:45

"OČIGLEDNI SU ZNACI MENTALNE BOLESTI" Zaharova brutalno odgovorila estonskom ministru koji je udario na Rusku pravoslavnu Crkvu

Kod estonskog ministra su očigledni znaci mentalne bolesti, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući predlog ministra unutrašnjih poslova Estonije da se Ruska pravoslavna crkva prizna kao "teroristička organizacija".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAHAROVA OTKRILA KO STOJI IZA TERORISTIČKOG NAPADA! "Dobro poznata naftna i gasna kompanija finansirala"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2024, 11:31

Istražni komitet Ruske Federacije utvrdio je da je dobro poznata naftna i gasna kompanija "Burisma Holdings", koja aktivno posluje u Ukrajini, finansirala terorističke akcije u Rusiji i na drugim teritorijama, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.