OČEVIDAC AVIONSKE NESREĆE KOD ŠAPCA: Video sam TELO pilota, ceo prizor je izgledao JEZIVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČEVIDAC AVIONSKE NESREĆE KOD ŠAPCA: Video sam TELO pilota, ceo prizor je izgledao JEZIVO

Avion bio u plamenu dok je još bio u vazduhu

Očevidac pada vojnog aviona "Galeb 4", koji se srušio tokom pre podneva u ataru sela Slatina kod Šapca kada je, prema prvim saznanjima, jedan pilot poginuo, kaže da je avion bio u plamenu dok je još bio u vazduhu.

- Video sam da se avion zapalio u vazduhu. Preleteo je iznad kuća, veoma nisko. Bio sam na terasi svoje kuće kada se to desilo. Iznad kuća je leteo sa ogromnim tragom crnog dima iza - ispričao je Grujuć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Slatine.

On je rekao da je odmah otišao na mesto gde je avion pao i zatekao jeziv prizor.

- Avion je bio u delovima, a neki su se nalazili i po nekoliko stotina metara dalje od samog mesta pada. Video sam i telo pilota. Ceo prizor je izgledao jezivo - priča ovaj meštanin Slatine.

Prema njegovim rečima, jedan deo aviona je pao u obližnji plastenik koji se takođe zapalio.

- Tu blizu bila je jedna žena, ali na sreću nije povređena - ispričao nam je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.