OČEKUJE NAS PRAVI PAKAO: Zaboleće vas glava kad vidite prognozu za sledeću nedelju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 18:15

OČEKUJE NAS PRAVI PAKAO: Zaboleće vas glava kad vidite prognozu za sledeću nedelju

Tokom noći temperature će se kretati oko 20 stepeni.

Beogađani su danas uživali u prvom pravom letnjem danu posle duge oblačne i kišne nedelje, ali sreća je bila kratkog daha.

Današnji dan mnoge je izmamio napolje, ali sudeći po prognozi RHMZ, ka prestonici ide kišni oblak, a u naredna dva sata u okolini Bora, Braničeva i u Beogradu očekuju se pljuskovi sa grmljavinom. Kada vidite prognozu za narednih pet dana zaboleće vas glava.

Sam pogled na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremensku prognozu u narednih pet dana u Srbiji dovoljan je da vas - zaboli glava. Naime, očekuju nas po pravilu prilično tople noći, sparni dani i potencijalno nevreme uglavnom u poslepodnevnim i večernjim satima.

Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), tokom noći će se temperature kretati oko 20 stepeni, spuštati tek nekoliko podeoka niže u ranim jutarnjim časovima, tek toliko da se ne bi moglo reći da se radi o tropskim noćima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.