OCA MONSTRUMA STIGLA KAZNA: Zaboravio je bebu u užarenom autu, a sada je osuđen na DOŽIVOTNU ROBIJU

Izvor: Telegraf.rs, 06.Dec.2016, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OCA MONSTRUMA STIGLA KAZNA: Zaboravio je bebu u užarenom autu, a sada je osuđen na DOŽIVOTNU ROBIJU

Amerikanac koji je namerno ostavio svog malog sina u toplom automobilu osuđen je na doživotnu robiju zbog smrti dečaka.

Džastin Ros Haris je u junu 2014. sina ostavio u automobilu u jednom parku u Atlanti u Džordžiji. Haris se na sudu branio rečima da je do nesreće došlo slučajno i da je zaboravio da odvede dečaka u vrtić, ali su dokazi na suđenju pokazali da je on u trenutku kada je dečak umirao slao nepristojne poruke maloletnicama.

Tužilac je naveo da je Haris >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << unapred osmislio ubistvo zato što je želeo da napusti porodicu kako bi nastavio aferu sa drugom ženom.

Harisonov advokat sa druge strane navodi da je “otac voleo sina, i da je incident bio rezultat tragičnog zaboravljanja“.

Dečak Kuper umro je od posledica hipertermije jer je sedeo u automobilu oko sedam sati na temperaturi od oko 32 stepena.

Prijatelji i porodica svedočili su na suđenju, a među njima je bila i njegova bivša supruga Lena Tejlor koja se razvela nakon njegovog hapšenja. I dok je rekla da je suprug njoj “uništio život“, kaže da je bio divan otac koji ne bi naudio njihovom sinu. 

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OTAC IZ PAKLA OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU Ostavio sina u vrućem autu da bi flertovao sa tinejdžerkama

Izvor: Kurir, 06.Dec.2016

...Mališan je preminuo u junu 2014 na parkiralištu u Atlanti, u Džordžiji, a njegov otac je tvrdio kako je smrt dečaka bila nesrećan slučaj i da je na dete zaboravio..Ali, tokom suđenja objavljene su lascivne poruke koje je slao maloletnicama dok mu je sin umirao u automobilu..Okružni sudija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.