OBUKAO KOSTIM MAČKE I NOŽEM NAPAO CIMERA: Policija još uvek istražuje HOROR KOJI JE USLEDIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 14:11

OBUKAO KOSTIM MAČKE I NOŽEM NAPAO CIMERA: Policija još uvek istražuje HOROR KOJI JE USLEDIO (VIDEO)

Muškarac sa Floride uhapšen je nakon što je u kostimu mačke nožem napao svog cimera.

- Omar Gutijeres, star trideset i dve godine, optužen je zbog pokušaja ubistva – saopštili su iz šerifove kancelarije.

- Njegov kostim mačke zamenili smo zatvorskom uniformom - dodaje se u saopštenju.

U utorak u poslepodnevnim časovima više policajaca primilo je obaveštenje da je muškarac pozvao hitnu pomoć jer ga je cimer ubio nožem u vrat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U saopštenju šerifove kancelarije stoji kako su dva zamenika nasilno provalila u kuću gde su zatekli žrtvu kako i leži na podu i krvari, dok je počinilac zločina i dalje bio potencijalno opasan i naoružan.

Na snimku sa lica mesta koji je objavljen može da se vidi kako jedan zamenik šerifa nogom razvaljuje vrata i zatim, uz povike da je naoružan, ulazi u kuću. Uspostavlja kontakt za žrtvom koja mu govori da je optuženi ili u kuhinji ili u spavaćoj sobi.

- Da li si ti Omar? – viče jedan od šerifovih zamenika – Gde si, čoveče?

Njemu se priključuje i drugi zamenik i na snimku se čuje kako planiraju dalju akciju. U kući se čuje neki zvuk, na koji oni reaguju, ali se ispostavlja da je u pitanju žrtva koja hoda ka njima i dalje se držeći za vrat iz kojeg i dalje teče krv.

Iz šerifove kancelarije žrtvu su opisali kao „teško povređenu“.

Posle nekoliko trenutaka pojavljuje se i osumnjičeni u nečemu što podseća na kostim sive mačke.

Nije se opirao hapšenju i trenutno je u pritvoru. Određena mu je kaucija od milion dolara. Nije još poznato da li mu je dodeljen advokat.

Pokušaj ubistva na Floridi se računa kao zločin prvog stepena sa maksimalno predviđenom kaznom doživotnog zatvora. Međutim, često se tretira i kao krivično delo drugog stepena, sa maksimalnom kaznom od petnaest godina zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DEČAK (2) DOVEZEN U BOLNICU sa povredama sumnjivog porekla, a nedugo zatim PREMINUO! Policija privela osumnjičenog muškarca (39)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 07:56

Bolničari su prevezli dete hitno u bolnicu u Kernsu, ali je mališan nedugo potom umro...Muškarac iz ruralnog grada u Kvinslendu (Australija) optužen je za mučenje i ubistvo deteta...Dvogodišnji dečak nađen je u nesvesnom stanju u kući u Gordonvejlu, oko 23 kilometra južno od Kernsa, u ranim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.