OBRNUO JE IGRICU! Čovek uz oglas da izdaje stan napisao i pesmu: Za potomka vašeg Ili možda pretka, garsonjera kod Cvetka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 16:18

OBRNUO JE IGRICU! Čovek uz oglas da izdaje stan napisao i pesmu: "Za potomka vašeg Ili možda pretka, garsonjera kod Cvetka" (FOTO)

Ovakav oglas nikada niste videli.

Budući da su oglasi mesecima puni, jer je i potražnja porasla, počelo je pravo nadmetanje ko će pre izdati stan, ali i ostaviti bolji opis.

Naime, jedan oglas koji je osvanu je pokazao da su ljudi jako kreativni kako bi što bolje predstavili objekat koji iznajmljuju, ali jedna osoba je "obrnula igricu".

Čovek je u opisu stana, pored fotografija, cene i svih prednosti i mana uz stihove pesme objasnio sve. Mi vam tekst >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz oglasa prenosimo u celosti, a oglas možete pogledati OVDE.

Garsonjera kod Cvetka

Za potomka vašeg

Ili možda pretka,

Na Zvezdari garsonjera

U blizini Cvetka.

Za studenta, apsolventa

Ili samca, inžinjera,

Izdaje se na Zvezdari

Jedna dobra garsonjera.

I Olimp je blizu

I tramvajska šina,

Lokacija stvarno

Više nego fina.

Na drugom je spratu

Pa je lako peške,

Gore-dole ići

Kad lift čini greške.

I za kraj još jednom

Oglas ovog letka

Izdaje se garsonjera

U blizini Cvetka..

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.