OBRATITE PAŽNJU: Najzanimljivije tehnike za masturbaciju

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRATITE PAŽNJU: Najzanimljivije tehnike za masturbaciju

Ako imate želju da isprobate neke nove tehnike, zgrabite svog odanog prijatelja i, uz ono što vam najviše prija, isprobajte ove zanimljive tehnike

Neke od njih možda deluju suludo, ali sajt AskMen ih preporučuje kao odlične načine da kvalitetno provedete vreme sami, prenosi Menshealth.rs

PREZERVATIVI

Svako od vas (nadamo se) uvek ima pakovanje kondoma, a za ovu tehniku vam ništa više i ne treba. Uzmite kondom, a njegovu unutrašnjost namažite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lubrikantom, i naprosto se prepustite osećaju. Veliki plus ove tehnike je što, nakon obavljenog posla, nećete 20 minuta provesti čisteći prostoriju.

GOSPODAR PRSTENOVA

Ako svom iskustvu na polju masturbacije želite dodati pravo zadovoljstvo, nabavite prsten za penis, kojim su oduševljeni mnogi muškarci širom sveta. Odnedavno postoje i vibrirajući prstenovi, koji će vašem seksualnom životu doneti potpuno novu dimenziju.

PEŠKIR

Sve što treba jeste da natopite peškir mlakom vodom, izvadite ga iz vode i uživate u njegovoj toploti...

UPOZNAJTE SEBE

Dok masturbirate, verovatno ne posvećujete dovoljno pažnje testisima, što je greška. Igranje ovim delom tela je odličan način da sebi priuštite veliko zadovoljstvo. Ako ste dovoljno hrabri da odete i korak napred, igrajte se sa svojim perineumom – grupom mišiča koja obuhvata regiju između polnog organa i anusa.

A sada prelazimo na potpuno otkačene načine za masturbaciju, koje ne bi pokušali ni najveći ljubitelji druženja sa samim sobom...

BANANA

Ukoliko ste ljubitelj hrane, evo jednog zanimljivog načina da u njoj još više uživate. Uzmite bananu i napravite mali prorez na vrhu kore, a sadržaj banane izvadite. Koru stavite na penis i laganim pokretima trenja dovedite sebe do orgazma. Naravno, ovo previše podseća na kultnu scenu "Američke pite" - toliko da čisti sumnjamo da ćeiko primeniti ovu taktiku.

IGRA TOPLO-HLADNO

Pored sebe treba staviti posudu s ledom. U momentu kada je muškarac blizu ejakulacije, slobodnom rukom bi trebalo da skloni led, a zatim penis obema rukama stavi u posudu dok ne obavite posao.Ova drastična promena temperature pojačava orgazam, smatraju stručnjaci, ali mi ipak verujemo da vam ništa neće faliti ni bez tako bizarnog orgazma.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.